Pulmologija

Pulmologija se bavi liječenjem akutnih i hroničnih bolesti respiratornog sistema. U poliklinici Dr Fatić MEDICAL koristimo najsavremenije metode liječenja i prevencije bolesti pluća i disajnih puteva koji se sa uspjehom primjenjuju u kliničkoj praksi.

U svrhu pružanja usluga prevencije, dijagnostike i terapije plućnih bolesti koristimo moderne dijagnostičke tehnike i opremu, poput spirometrije, rendgena, CT skeniranja, bronhodilatatornih testova, PPD testova, bronhoskopije, citološkog i bakteriološkog pregleda sputuma, MSCT angiografije grudnog koša i pluća, kao i biopsije.

Pulmolog u poliklinici Dr Fatić MEDICAL se bavi bolestima pluća i respiratornog sistema, uključujući upalu pluća, tuberkulozu, plućnu fibrozu i druge. Kada je neophodno, nudimo i klasičnu hirurgiju. 

Poliklinika Dr Fatić MEDICAL teži personalizovanom tretmanu koji je prilagođen opštem stanju svakog pacijenta kako bi se postigli optimalni rezultati. Naš cilj je da razumijemo i zadovoljimo potrebe svakog pacijenta i da ih pažljivo pratimo od inicijalnog pregleda tokom cijelog lečenja, do potpunog oporavka.

Pulmologija - bakterijska i virusna oboljenja